Geloven in jezelf
begint bij het weten
wie je echt bent en
wat je waard bent!

Kies voor persoonlijke coaching

Soms sta je in het leven op een kruispunt

Soms sta je in het leven op een kruispunt en beheerst onzekerheid en twijfel je leven. Misschien speelt je verleden een (grote) rol en loop je met de gedachtes dat je er nu echt iets aan wil gaan doen! Maar hoe en wat?

Één ding weet je zeker: je wilt niet verder zo, maar waar moet je beginnen? Dan kan persoonlijken ontwikkeling een juiste keuze zijn.

Als relatiecoach loop ik een tijdje met je mee en geef je tips en handvatten die je meteen kan inzetten. Je leert te weten wie je echt bent en wat je waard bent! Want hoe jij over jezelf denkt, wat jij jezelf waard vindt, bepaalt hoe je eigen leven eruit ziet. Of je gelukkig bent in je liefdesrelatie en dat je dat werk doet waar jij een glimlach van op je gezicht krijgt.

Weet dat je verleden je toekomst niet bepaalt, dat doe jij! Jij bepaalt je eigen leven en dat begint bij het weten wie je bent en weten wat je waard bent.


Is dit herkenbaar voor jou?

 • Je twijfelt veel aan jezelf
 • Je weet niet echt wie je bent
 • Je voelt je onzeker over jezelf
 • Jouw onzekerheid bepaald (te)veel je leven
 • Je hebt een stemmetje in je hoofd die zegt wat je vooral niet kan
 • Je weet niet waar je goed in bent maar wel waar je niet goed in bent
 • Je vind het moeilijk om keuzes te maken
 • Jouw onzekerheid heeft invloed op jouw relatie
 • Je vind het moeilijk om met emoties om te gaan
 • Je kan getriggert worden waardoor het verleden, de pijn opnieuw beleefd
 • Je hebt een slechte (emotioneel) band met je ouder(s) of opvoeder
 • Je voelt je niet gezien, gehoord en/of begrepen
 • Je vindt het moeilijk om voor jezelf op te komen
 • Je bent introvert en klapt dicht zodra er een discussie ontstaat


Waar gaat het fout?

Wanneer je twijfelt aan jezelf, heeft dit invloed op je leven, relatie en werk. In plaats van bewust te zijn waar je echt goed in bent: je sterke eigenschappen, weet je beter op te noemen waar je niet goed in bent: je zwakke eigenschappen.

Vind je het moeilijk om in gezelschap jezelf te zijn? Houdt wat een ander van jou denkt, jou meer bezig?

Wanneer je niet goed weet wie je bent zal twijfel en onzekerheid je leven beheersen.

Je herkent vast het stemmetje dat vaak tegen zegt: ‘Dat kan je toch niet’ of ‘Doe maar niet’. Dan zullen er zeker momenten zijn dat je je ongelukkig voelt. Praat je er met vrienden en familie over, maar hoor je dan vaak: ‘wees gewoon jezelf’?

Maar… jezelf zijn is makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe doe je dat dan?

Gelukkig zijn met jezelf

Ontdek hoe zelfinzicht je leven verandert. Het beïnvloedt niet alleen je persoonlijke leven, maar ook je relaties en je werk.

Stel je een leven voor waarin je vol zelfvertrouwen je pad bewandelt en werk doet waar je van droomt.

In gezelschap durf je echt jezelf te zijn. Als anderen dit kunnen, kun jij het ook.

Het draait om jouw focus en verlangens!

Leven vanuit twijfel en onzekerheid kost meer energie dan je denkt. Waar besteed jij je aandacht aan: onzekerheid en twijfel, of persoonlijke groei omdat je het waard bent?

Jouw identiteit kennen vormt het fundament van jouw leven, beïnvloedt hoe het eruitziet, inclusief je relaties en werk.

Lijkt dit te mooi om waar te zijn? Nee, het is echt mogelijk. Ik zeg niet dat je dit alles binnen een week kunt bereiken. Verandering vergt tijd, maar het is haalbaar. Ik ben zelf het bewijs, en velen van mijn cliënten hebben dit ook ervaren.

Coach Ellen

Dit kan je van mij verwachten

We beginnen bij de basis. Samen gaan we aan de slag met de vier temperamenten, een methode waarmee ik al meer dan 25 jaar werk. Dit geeft je snel inzicht en bewustzijn over wie je bent en je kwaliteiten.

Tijdens onze sessies gaan we:

 1. Jouw ware zelf begrijpen en accepteren.
 2. Ontdekken waar je goed in bent en hoe je je sterke punten optimaal kunt benutten.
 3. Begrijpen hoe je op een positieve manier communiceert en de kracht van vriendelijke interacties ervaren.
 4. Leren omgaan met emoties, EQ ontwikkelen, leren omgaan met negatieve emoties en bewuster worden van je positieve emoties.
 5. Leren weloverwogen keuzes te maken en begrijpen hoe deze je leven beïnvloeden.
 6. Doelen stellen en zelfvertrouwen opbouwen door te leven in lijn met je doelen.
 7. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en de positieve effecten ervan ervaren.

Het doel is dat jij jezelf begrijpt, je kwaliteiten omhelst en bewust leeft in lijn met je ware aard.

Zo maak je keuzes die vanuit je hart komen, vorm je je leven op een manier die bij je past en geniet je van werk dat je vreugde brengt. We leren je ook hoe je proactief problemen kunt aanpakken, zodat je weet wat te doen als het even tegenzit.

Recensies

Allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’.

Ellen reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’.  Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.” Vanaf moment een voelde ik een klik met Ellen, een bijzonder mooie warme vrouw die luistert, inleeft en er alles aan doet je te begrijpen. Ellen werkt veel met metaforen wat voor mij heel fijn werkt omdat ik goed kan visualiseren. Gedurende de jaren was ik mijzelf verloren en wist ik niet meer wie nou de echte Nadine was die ik wilde zijn, ik deed maar wat en was aan het overleven. Middels verschillende inzichten, handvatten en routines kan ik zeggen dat ik nu weer steeds meer tot mijzelf kom en dat ik er mag zijn ook al is alles niet perfect! Bedankt Ellen voor de onvoorwaardelijke steun ook buiten de sessies om!”

Nadine Straten , Coaching / Familie

De instrumenten waar Ellen mee werkt geeft nieuwe inzichten en….

“Zeker, daadkrachtig,positief!”

Het contact met Ellen Pereira als coach is zeer positief. Ze staat daadkrachtig voor haar visie en manier van werken als coach en relatietherapeut.

We hadden gekozen voor het progamma ’samen in gesprek’. Je gaat echt samen aan je relatie werken wat wij heel fijn vonden. Niet alleen de vier temperamenten waar Ellen mee werkt heeft veel inzichten gegeven in mijzelf maar ook in mijn relatie. We zijn elkaar veel beter gaan begrijpen. De instrumenten waar Ellen mee werkt geeft nieuwe inzichten en handelingsadviezen waar je direct mee aan de slag kan voor jezelf en/ of met je partner en wat ook echt werkt!

Sanne, Relatiecoaching

De juiste handvaten…

“Coach Ellen is een warme vrouw die mij als jonge vrouw de juiste handvaten heeft geboden om doelbewust mijn visie tot leven te brengen. Zij heeft mij bewust gemaakt van mijn kernkwaliteiten en deze optimaal te gebruiken. Doormiddel van de 4 temperament, waar Ellen mee werkt, heb ik beter inzicht gekregen in wie ik ben. Nu kan ik sneller schakelen en omgaan met mijn minder positieve eigenschappen. Ellen heeft niet alleen mij, maar ook mijn familie geholpen om bewust te zijn van wie wij zijn en hoe wij met elkaar om kunnen gaan. Ik geloof dat ik en mijn familie hier ons hele leven profijt van zullen hebben en sterker staan als familie en als individu.”

Madhavi Jeane , Coaching / Familie

Over Coach Ellen

Mijn verhaal begint in Amsterdam, waar mijn ouders scheidden toen ik zes was.

De onzekere tijden die volgden, brachten veel onrust in mijn leven en weinig ruimte voor zelfontwikkeling. Maar mijn verhaal is er een van veerkracht, zelfontdekking en groei.

Na een scheiding en het vinden van mijn ware zelf via de vier temperamenten, ben ik nu een coach en trainer met meer dan 21 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling en relaties.

“Samen met mijn man Gert, de liefde van mijn leven, heb ik een evenwicht gevonden tussen gezin, interesses en liefde voor elkaar.”

Als relatiecoach help ik niet alleen stellen om relaties te versterken, maar ook vrouwen en mannen om zichzelf beter te begrijpen voor meer zelfvertrouwen en weten wat je waard bent! Mijn persoonlijke zoektocht heeft me geleerd dat je verleden je toekomst niet hoeft te bepalen.

Jouw verhaal is net zo belangrijk, en ik ben hier om je te helpen op je eigen reis van zelfontdekking en groei. Laten we samen de blanco pagina’s van jouw toekomst vullen.

Maak een belafspraak

 • De belafspraak is gratis en geheel vrijblijvend
 • Tijdens de belafspraak kan jij je problemen met mij bespreken, jij bepaalt wat je met mij wil delen
 • Ik vertel je mijn werkwijze zodat je een goed beeld krijgt en of ik jou kan helpen
 • Ook kijken we meteen of er een klik is want dat is belangrijk
 • Je kan de belafspraak zelf inplannen, kies een datum en tijd